KERANA autoCAD

salam ^^
Rabbit 3

hai readers ! jumpaa lagi kitaa yaa . sukaa ! sukaa !

oke, untuk entry kali ni, den nak cerite sikit pasal " autoCAD "
CAD oke . not CAT [ miaaw ] . tidaak . tidaak .
Rabbit 3

please jangan jadi macam kawan den ini . pening kepaala den na menerangkan kepada beliau ape ituu autoCAD ini . den ni dah laa gread F++ bab menerang kat orang ni . haduuui .

* mari ikuti perbualaan den dan brader ni *

brader| woit luu ! hape kau buad haa ? busy seyy dia sekarang !

den| HAAA ! w'salam . akuu tengah buad layout autoCAD ni haa . macam ta biasa pulaak an akuu bz .

brader| err~ salam . lupaa . maap2 ! haa ? autoCAT ? kau mengaja kucing bawak keretaa auto ?! HAHAHAHAHAHAHHA ! kau dah tebiat kee derr? budak planner jadi JPJ ! HAHAHA ! 

-  -  -  -  -  -  -  -  -  -  -  -  -  -  -  -  -  -  -  -  -

* ceeit ! hape kau ingat akuu ni JPJ punyaa orang ke ? lesen akuu pun ta lepas lagi na pegi mengaja kucing bawak keretaa . ke gaung laa jawabnyaa . seronok yaa kau ketawaa kan akuu
Rabbit 3

den rasa ramai yang ta tahuu pasal autoCAD ni . kalau dalam course den, memang WAJIB tahuu menatang ni . bendae alaah ni kiteorang guna untuk transfer manual layout to autoCAD layout ^^

[ ehsan pacik google : wifi lembab ta bolee na upload gamba sendiri ]
ni CONTOH je . kami buad layout . contoh ni for architect . kami buad lot jee .

mulaa2 memang laa susah kaan . ta penaah na guna . sekali hambek kauu ! sampai ayaat ni terkeluar dari muluut den :

|errhh ! apasal FB ni puun akuu na buad macam autoCAD

peristiwa nyaa berlakuu baru sebentar tadi :

lepas buad layout, terasaa macam FB memanggil2 . [ sengajaa je tuu ] . pegi laa tengok FB kejaap . "emm, ta ramai lagi yang banguun . 102orang je yang on9 . masih lena diulit mimpi laa tuu " kata hati kuu . niat hati nak scroll kan page ni ke bawah . dengan semangat den pegi laa klik kiri then tarik ke ataas . "ehh ! apasal tanak turuun pulak page ni ?! saje je nak buad akuu marah ! " bentaak hati ni . pastuu baru teringat . 

*ni bukaan autoCAD laa derr~ ni FB ! asal kau ta scroll je tikuus kau tuu ke bawaah ? ! kalau kau tarik , sampai ikan goreng masak kicaap puun boleh kering tahuu !*
Rabbit 3

fine ! fine ! salah akuu . akuu dah terlaluu taksuub dengan autoCAD tuu . sampai na close windows puun tekan ESC ! dah teruuk sangat laa ni .

adakah bebudak planner yang lain puun mengalami masalah yang sama macam akuu ? 
[ akuu rasa yaa ~ ]
Rabbit 3
ps| saje je na kongsi citaa ni dekat korang semua . korang penah jadi macam ni jugaak kaah ? share2 laa . ta baik simpan sesorangg . sharing is caring kaan ?

happy sunday ! papai . see yaaa !
Rabbit 3

dari saia :

2 comments:

AesyaZealous said...

huhu gudluck ye. :) sy bukan budak planner.hoho

| iEMAN said...

makasih . HEHEHE . abeh tuu , budak apakaah ?
[ mesti budaak baik kann ? ]

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...