proses.KEMASKiNi

salam ^^

harap maklum kepada sesape saje yang bace ini belog . ada 1 pengunguman penting ! WAA, penting sangat ke ? agak laa KOT .

ini belog akan dikemaskini untuk seberapa waktu .
so , no entry post anymore .

kemaskini ni di buat sebab . . korang tengok laa belog ni , da besepah ! ta suke . err~ 1 pembaharuan perlu dilakukan terhadap ini belog! yakin dengan jawapan tu !

HEHHE . so , see next time ! tata.

salam (-^^-)

dari saia :

ubat.SAYA

salam ^^

taraa ! entry kali ni agak best laa jugak KOT . HEHEH . tentang sebahagian daripada rutin kehidupan aku . m a k a n _ u b a t . err~ sumpah ta sedap + ta seronok . tp, nape laa bende ni yg aku kene lalui setiap saat , jam , hari , bulan dan tahun ? aku banyak keje lain laa nak buat daripada makan bende alah ni . ada paham itu ?

sambung : dulu , aku jarang sangat makan ubat ni , tapi semenjak aku masuk PLKN . HAAA! gempak an . err~ b e n c i . nape laa aku ? tp , ta pe laa . aku terima nasib idup aku macam ni . ingat senang ke na dapat penyakit yang memerlukan korang makan ubat setiap waktu ? susah tahu .

meh sini , aku tunjukkan korang ubat aku . 


TARAA! ni mase aku baru seminggu dekat UTM . gamba ubat aku yg dari PLKN aku dah buang . jangan kata gambar ubat , ngan ubat.ubat tu aku buang . baik kan aku . aku start dapat ubat dari UTM mase minggu MTM lagi . ta suke langsung , orang seronok2 , aku sakit kat belakang . terpaksa dok berpisah ngan orang lain . sedih ~

ni pulak , gamba ubat aku yang paling latest . selama aku 6 bulan besamaan 1 sem di UTM .


TARAAA! ni laa dia . sikit je kan . ade lagi separuh aku da buang . HEHE . sebab da ta muat laci . maap ye makcik NiSA . saya buang ubat tanpa pengatahuan anda . dan minta maap juga kepada yang berkenaan . aku buang ubat tu pon ade sebab oke . so , ta mau marah.marah . [ saya budak baik ] oke . 

macam.macam ubat ade . cakap je na ubat ape . insyaAllah ade . dah bole jadi mini farmasi kat APH . kuing! kuing! pecah bijik mate aku tengok ubatubat ni tetiap ari tahu . daa taa sangguuuuupp ! tapi , korang ade ke ubat cam aku ? ta de kan ? ta de DiAM . gurau~

aku ingat na kasi tunjuk kat korang gamba ubat aku lagi . tapi , gamba ta bole upload pulak . err , MAAP LAA YER . nanti aku cuba lagi . kalau bole . aku buat entry tentang ubat aku lagi oke ? HHEH . aku rase cukup laa intro pasal aku + hidup + ubat . nampak ta salah 1 beza aku ngan korang ? tapi , aku bangga dengan kehidupan aku oke !

selamat jumpa lagi . papai . (-^^-)







dari saia :

Short Layout Story Sem 1

salam . ^^ 

entry kali ni berkisarkan tentang LAYOUT ! apa kejadah nye layout ni ? bagi budak planner , sape yang ta tau menatang layout tu ap , memang kena buang dari pesatuan planner.planner sedunia ! HAHAH . LAYOUT adalah LAY yang OUT .

HEHHEE . layout ni sebena nyer macam pelan perumahan ? yeake ? ta pasti laa . aduuh! nampak nyer , na kena kasi tunjuk gamba baru korang tahu menatang layout ni hape ke bende . KAN! KAN! ~


taraa! ni laa dia LAYOUT . HEHEH . bukan aku punye . HARAP MAKLUM . aku buat cluster , bukan linear park . mekasih . [ pengunguman penting tu ] . sambung semula~ sem 1 ni , kami kene buat manual . pakai tangan dalam erti kata lain . aduuuhh . seksa yang teramat sangat .  

korang ingat senang ke na buat bende ni . kami ni da laa baru je belaja . MISI 1 - approve kan concept diagram . perh , bape kali miss terang dekat kami.kami ni jadah ape concept diagram tu . macam mana bentuk dy . na kene ade ap . HAAA~ berapi otak kami .


HAAA! bende ni laa misi 1 kami . ni pon , bukan aku punya . HAHA . ini orang lain yang punya . ni adelah contoh concept diagram . HAAAA~ beseni kan . ade bubble.bubble . ade kale.kale .ade tulisan . HAHAH . seronok kan . na approve kan bende ni je da separuh otak ku pergi ~

MISI 2 - na kene pindahkan concept diagram ke concept plan . HAAA . macam senang kan bunyi nyer .men pindah.pindah . err~ di sebabkan kami ni baru belaja kan . [ ehem! ehem! ] mesti laa pertanyaan macam ni keluar . " concept plan ? kejadah ape kah itu ? "


TARAA! ni laa bende alah nye . HAHAH . begini saja rupe nyer . tapi , na siap kan ni ? uuiiih! susah jugak tahu . tebelah jugak otak yang da tinggal separuh ni . bape kali jugak kene jumpe miss + puan na approve kan bende alah ni . pengalaman.pengalaman . concept plan ni , korang draf kan laa kat mana korang na buat rumah . jenis ruma ape dok kat sini . uma ape dok at sane . cam mana jalan utama . jalan pengumpul .jalan tempatan . HAAAA~ amek kau . ta pecah otak anda ? kalau macam ni laa gayanya ?

MISI 3 - ape lagi . layout design . HAAAA~ bende ni laa yang sampai masing.masing tensyen tahap kurakura betelo . 1st time , kene draf atas butter paper ^^ . sampai ranap ketas tu . na sampai ke bole approve . setelah seminggu memerah otak menyusun segala bende yang perlu ade kat dalam layout tu . perjumpaan dengan miss + puan pon bermula . HAAAA~ ade yang approve dan ade juga ta . aku salah satu nyer [ yang ta approve ] . ade yang na kene betol kan sikit !






dari saia :

wakaf.KAMi

salam . ( ^^ ) HEHEHEE .

entry kali ni agak seronok + tenang . KOT ! HAHAH . pasal wakaf . wakaf ?? asal wakaf ?? HAAA , jangan korang ta tau , kat UTM ni ade wakaf tau . best gila kentang wakap tu ! betol ta tipu . 

TAPi . . , wakaf tu macam wakaf tinggal tahu . kasihan gila . wakaf tu comel je . setakat ni , masih muat laa kami duduk dekat wakaf tu . 


HAAAA~ ni laa wakaf tu . comel kan . kecik je . wakaf ni dekat dengan bus stop UTM . bile dak.dak ni da abes kelas , ramai laa umat manusia yang dok bertandang kat wakaf.wakaf comel ni sambil menunggu kedatangan bas yang amat mereka cintai tu . HAHAH . ayat ta menahan !

wakaf ni ade 4 je . ta banyak pon . yang aku sedih sangat , kenape ta de orang yang na gunakan wakaf ni sebaik mungkin . err , maksud aku bukan hanya tumpang duduk tunggu bas . kan macam.macam lagi yang bole korang buat kat wakaf comel ni . korang tahu tu kan !

di sebabkan wakaf ni special an . so , banyak bende yang kiteorang buat at sini . contoh ! lepak , bekelah ! seronok . kat wakaf ni sejuk tau . kadang.kadang angin sepoi.sepoi lalu . uih , macam kat laut !  HAHAH . dah lama ta mandi laut . [ stop mengarut ! ]

sambung semula . dulu , selalu gak kiteorang lepak kat wakaf ni . tapi sekarang . . . [ mood sedih ] , tidak lagi . sibuk dengan kerja + studio . dah jarang dapat makan bersama dekat wakaf ni . HUUUUU T.T sedih . hope ade lagi kesempatan na lepak ramai.ramai dekat wakaf ni . insyaallah .

[ mood excited ] . kalau korang na tau kan , pemndangan kat wakaf ni agak menarik tau . syok ah . kalau tengok pemandangan kat situ , baru korang seda yang korang berada kat KL ! HAHAH . belaja kat KL , tp ta rase pon cam dok KL ! betol . kalau balik bilik , perasan pulak KLCC , baru teringat " aku di kuala lumpur rupanya . . . " HAHAH . bengong !




betol kan ^^ . na balik bilek mesti nampak tiang kemba ni . HAHAH . macam mana laa tak terlintas ayat " aku di kuala lumpur rupa nya . . " HAHHA . baru seda diri . dekat je kan dengan bilik . cik intan cakap , ade sinior yang jalan kaki je pegi KLCC ! cam ta caye je kan . HAHAH . tp, tula kenyataan . KOT !

teringin gak na cube jalan kaki pegi KLCC ! tunggu laa 2 taon lagi . bile dah terapal jalan.jalan kat situ . HAHAH . impian tu tahu . [ impian merepek.repek ] . bile pegi KLCC nek teksi , memang rasa dekat GiLA ! tambang pon ta sampai rm10 ! rm7 kot . paling mahal laa tu . kalau ta sesak , ta sempat nak celik mata dah sampai . [ nampak sangat tipu ] . tp, nak tunjuk yang rasa dekat nyer KLCC ngan UTM ! :)


HAAA~ . ni antara umat.umat yang menjadi peminat setia wakaf comel ni . umats ni laa yang selalu makan ngan aku kat sini . bungkus kat KIS , bawak pegi wakaf , MAKAN ! HHAHA . makan je kejenyer . dah macam bekelah . dah laa ade kawasan hijau yang nyaman . angin yang best ! rasa cam kat laut . HAAA! ape lagi yang ta sempurna ? kalau kiteorang makan kat sini , akan ade laa mate.mate yang tengok . nak.nak umats yang sedang menunggu bas . cam pelik . tapi , tu yang kami harap sebenanye . kami harap akan ade orang yang akan buat juga macam ni . hargai wakaf comel ni . ^^



UUUUUUU~ . sedap! lapa . rindu kat roller coaster tu! da lame ta makan bende tu . semenjak [ ehem! ehem! ] bz ni kan . HUKHUK ! ni laa antara makanan kami time lepak kat wakaf . seronok . makan ramai.ramai . seronok gila.gila ! sumpah ta tipu ! aku hope , keseronokan ni ta kan hilang ! ever !

tamat sampai sini je bole kan . HAHAH . nanti cita lagi oke ? papai . salam (-^^-)







dari saia :

makan.TiME

salam . ( ^^ ) entry baru yang penuh senyuman .

emm , aku suka nak cite pasal hal ni . MAKAN ! aaa~ sedap nyer . HEHEHHE . aku akui , dak studio planner dengan makanan tak kan dapat di pisahkan . waaa . cam aur + tebing . kuing! kuing !

lau ta silap aku , selama 1 sem aku idop kat studio ni , 2 kali aku makan besa . makan besame seniors + lctures sekali . asyik ! macam nak lagi jee~ HUHUHU . lau bab makan , ta penah nye yang ta nak . kan .

makan besa --> 1st mase mula.mula masuk . lau ta silap laa . mase tu 1st time seniors + juniors bergabung . waa . ade pulak begitu . bukan begabung . emmm , ape ayat sesuai ekk . errr , bersama ? bersatu ? apa.apa yang seangkatan dengan nye laa . boleh kan .

2nd time mase open studio ! waa . time ni masih lagi segar di kotak ingatan aku yang terselit di kepala otak aku . dan di simpan rapi dengan pengawal yang berbadan besar menjaganya . waaa . ayat bahasa melayu sanskrit dah keluar . aiiyook ! ieman! tolong jaga otak fantasi kamu tu ! aduuuhh . maap .

teringat time open studio . aarrhh ! seronok nyer time tu . sumpah ta tipu . wink! wink! masing.masing chomel . pakai baju melayu + baju kurung . nak putar balik masa ! nak jugak ! na jugak ! tapi na putar at time makan! HAHAH . jahat u ! ta pela . ingat senang ke na makan besa sama senior ? susah tahu !


haa . sudah nampak itu makan ? baru sikit . tp, nampak kan kemesraan kami ? suka nya . inilah best nya tentang family planner . akrab + makan + kenyang = gumbira . maap . saya lemah mate ! HUUUU ~ . ni akak mate + akak kecik . comel kan mereka . mahu kenal ? cari FB mereka sendiri . HEEE .


HAAA . baru nampak ramai yg makan . sedap tahu . ade belon lagi . meriah gila kentang ! sampai lctres pon ta sangka studio leh jadi cam tu sekali . HAHAHA . kretif tau kami semua ini . ehh! mesti laa . kami kan planner . uuiihh ! bangga pula . ta baek tau . ta mau . ta mau .


tengok tu ! ade sate ! sedaaaaap tahu ! yang penting kenyang gila . sampai ta larat na bangun . merepek ! nampak sangat tipu lau ta larat na bangun . balik ostel oke je jalan straight . ta de pon jatuh longkak . hei ieman ! stop merepek ! oke .


suka gila gamba ni . HEHEHHE . chomel sangat . yang penting , nampak cam lembaga kat tingkap . ehh! sebenanye orang laa . pantulan cahaya . betul ta tipu . adduuuuhh . tetibe rase teliur pulak tengok makanan tu . mahu . mahu . kempunan na makan sate pula . laaa , sudah !


tengok tu ! seronok nyer makan . sampai ade yang ta perasan kamera . ehh! biala . di mataku cuma ade makanan tau . HAHAHA . merepek . time ni elmi ta de . dy balik uma . at atas tu ade senior . abg fiez . menemani junior.junior yang baru belaja meniti kehidupan sebagai planner . HAHAAHAH . ayat nak JiWANG !


kuing! kuing! HAAA . amek kau . banyak kan makan . sedap.sedap pulak tu . seniors + juniors sume ade . tengah Q amek makan . berdisiplin tau kami . HUUUU ~ yang penting . semua sedap ! 

errr . maap le . tetibe da ta de idea . HEEE ~ laen kali lak yer sambung . 

--> tetibe rase cam nak makan makanan bergoreng . ayam goreng ? beger ? nuget ? errh . KEPSI ! ieman! sila berhenti daripada mengidam bende yang pelik.pelik oke ?! urrrmm, ape laa diri aku ni , ta paham diri langsung . jeles ~ STOP it ieman! anda sedang merepek ! maap . . . . . 

=== siaran tergendala ===

papai semua . salam (-^^-)

dari saia :

senior.KAMI

salam . (^^) senyum!

dah lama tak update ini blog . aaaaa~ sangat.sangat rindukan ini blog . 
maap la yer . sekarang ni agak sibuk . 
banyak bende yang nak kena siap an . lagi pon dah nak dekat portfolio day . HUHUHU . minggu depan saja . banyak design yang ta di siap an . layout pon tunggang terbalik lagi . macamana mahu siap ini . aduuh .


tp, itu semua tidak penting . kenapa ? sebab aku mahu cerita pasal lain . pasal apa ? pasal senior . senior ? senior sapa ? sinior kami laa . dak planner . HAHAHA . dah mule nak merepek dah aku ni . maap .


tut! tut! kita mulakan story mory kita tentang senior planner . 
total senior planner yang ade just 26 orang . kalau aku ta salah kire laa . ooppss! salah . 24 . 9 lelaki dan yg lebih tu pompuan . HAHAH . malas nak mengire betul .



senior kami yang chomel.chomel


gamba atas ni , gamba baru . memenag fresh laa kate tak . tak basi lagi gamba ni . HEHEH . 1st senior yang aku kenal abg sufi . tu pon sebab abg sufi ni PRESIDEN kelab URP . jangan main.main u . presiden tau . HEHEHE . aku ngaku , abg sufi memg presiden yang best . HAHAH . aku ingat lagi , ramai gak dak seangkatan ngan aku ni yang minat dekat abg sufi . HIHIHIH . 



ni la abg sufi . PRESIDEN kami .


comel kan abg sufi . ^^ . oke , tutup cerita abg sufi . ni pasal senior laa . HEHEH . sambung semula story . aku mengaku sangat.sangat bahawasanya senior kami ni memang gempak gred A+ . HAAAA . jangan men.men tau . cemerlang tu . senior kami amat la akrab . ta renggang laa . seronok tengok dyorg . 



chomel kan . baik jer .



ta sure gambar taon bile . HEHEHE .



HEHEH . begurau pulak mereka . 


gamba atas ni ade abe Jo , abg ainall , abg zainol , abg zaki , ngan abg lukman . yang belakang tu tahu sape name , tapi ta nampak muka . kita abaikan jela . eh ! mana bole begitu . yang belakang tu kak tiela sama abg fizi . abg fizi tu naib presiden planner . abg.abg senior ni memng best laa . layan je otak junior yang tak berapa nak matang lagi ni . HEHEH . saya suka senior saya .





tengok gamba atas tu haa . seronok betol men laut . tu mesti tengah survey site . kos planner ni syok sebab dapat jalan macam.macam tempat . betol ta tipu . tapi, balek je site . MERANA . sebab kena buat keja . HAHAHA . jahat kami ni . pegi jalan nak , buat keja tak nak . tak baik tahu . HEHEHE .



abg fiez + abg sufi + abg akmal


HAAA . yang atas ni adalah abgsenior yang paling rapat ngan aku . agak laa . daripada ape yang aku tengok , dyorang ni memang laa rapat . cam sotong  ^o^  . abg akmal suka buat cam tu . HAHAHAA . aku tak tau laa nape mereka ni nampak rapat sangat . agak pelik sebab dyorg memang susah gila mahu renggang . bagus juga . nampak keakraban tu terjalin . PERRHH . ayat bahasa melayu sanskrit . HEHEHEH . maap .





HAAA . mereka lagi . tengah buat kueh . HIHIHI . kelaka rasenye bile denga dyorng buat kueh . aduuuhh . sakit perut ketawa . jahat tau junior ni . tak mau cam tu . maap . HEHEH . merepek ! 





ade laagi ! ni abg senior yang lain . penat mencari di facebook . HAHHAA . facebook saje yang jadi mangsa . maap . abg.abg senior yang spoting gred A+ . HUUUUU . meh sini aku intro kan mereka.mereka ini . dari kiri oke . abg luqman , abe Jo , abg fizi , abg zaki , abg ainall . HAAAA .  yang selalu jadi mangsa kiteorg adalah abe jo , abg zaki + abg ainall . tapi , abe jo laa yang selalu jadi mangsa sebab kiteorg install autoCAD dari dy . HEEE . mekasih abg senior ! :)





HEEEE . comel kan akak 2 orang ni . yang belah kiri tu kak comel , kak ara . ta payah laa nak terang nape name kak comel di panggil comel . kan . kan . kak ara ni gengster tau . tapi , chomel . HUHUHU . comel cam sotong ^o^ bak kata abg akmal kan . baik kan mereka . sempat webcam lagi tuh . tensyen wat keje studio laa kot .





HAAAA . aku suka gila time ni . time MPK kat restoren tupai.tupai . GEMPAK der ! kalau korang na tau , kos planner ni memang ta lari dari pegi jalan.jalan . studio . dan MAKAN ! HAHAHAH . kami semua memang hantu makan . mula dari senior sampai laa ke junior . HAHAHA . sampai lecture pon dah jadi hantu makan juga ~


emm , oke laa . sudah ta tau nak tulis apa lagi . apa.apa pun . sayang gila sama senior planner ! they are the best ever ! hope ade makan.makan lagi . HAHAHAA . makan je tau aku ni laa . 


see all of u soon ! HAHAHA . salam :) . papai (-^^-)


sotong ^o^



dari saia :

kucing.COMEL

salam . (^^) mulakan entry dengan senyuman .

ntah kenapa tiba.tiba aku terangsang terasa nak buat entry pasal kucing .
ngee~ tetiba aku terasa bahawasanya makhluk ni CHOMEL

SO, google image laa yg jadi mangsa keadaan . searh je cute kitten . amek kau . huaaarrgghh! mereka ini sangat comel ! aku suka . nak bela je rasanya .

ni antara gambar kucing yang aku paling suka:




haaa . chomel kan . HAHAHA . saia suka sama ini makhluk .
tadi, aku search laa kat google an tentang makhluk ni .
waaa, TERKESIMA sebentar dengan fakta yang dibaca .


- dikatakan bahawa kita boleh mengambil wuduk menggunakan
air bekas minuman kucing sebab dianggap suci .


-dibuktikan bahawa makhluk ini sangat bersih dan tiada kuman dibadannya,
malah lebih bersih daripada manusia .


banyak lagi sebenanyer, tapi korang leh tengok kat sini oke
http://indobestseller.wordpress.com/2010/02/14/alasan-mengapa-nabi-sangat-sayang-dengan-kucing-keajaiban-hewan-bernama-kucing/


macam.macam ilmu leh korang dapat .
trust me . syok abesh . 


okelaa . penat nak taip sudaa . seperti mahu sambung tido .
nanti kita jumpa kat entry yang laen oke . papai .
salam (-^^-)

dari saia :

aku.KAMERA

salam . (^^) mulakan entry dengan senyuman .

entry kali ni aku nak story tentang aku + kamera aku .
inilah contoh kamera aku . samsung es10 .
mr. BLACK

even its a regular digital camera, its my life . banyak detik.detik indah yang terbalik terbaik telah aku + mr.B telah simpan . detik yang sangat berharga . waaa, layan felling ~ . ayat sastera .

kuing! kuing! heee~ (maap. gila sebentar)
meh sini aku tunjuk kat korang antara gambar yang dah aku + mr.B dah amek .

di Jelutong Height

di Jeletong Height lagi 

dekat UTM

ni adalah antaranya . tapi jangan ingat aku amek gmbar nature je . 
ish.ish, aku ni kan perosak pro . tak kan amek gmba nature je kan .
aku jenis yg amek semua jenis gmba . aku seorang close_up photography .

nak tau ape tu close_up photography ? haa . len kali aku cerita yer . 
kalau nak tengok gmba2 yg aku amek . so, chill dulu ~

sekian (-^^-)

dari saia :

aku.DIRIKU

salam . (^^) mulakan dengan senyuman .

setelah lama aku berpikir . baru time nilah aku rasa cukup hebad besedia untuk tulis entry pasal aku .
ahaks ~ tak penah umo aku nak tulis pasal diri aku . tak pelah! blog aku .

maap.maap ^^ kita mulakan.
inilah aku . comel comot kan . hahaha ~ peduli ape .

berumur 18 tahun ~ yeay! dah cukop umo .
amat.amat suka fanatik dengan ini haiwan . soo chomel !
juga sama ini ! aaa . mereka sangat chomel !
suka AMBIL gambar . BUKAN bergambar . harap maklum .
( dah tak de gmbar lain ~)

itu saja lah kot yang menarik + terfikir nak kongsi bersama . yang lain takda .
heee ~ jumpa di entry lain oke ?

sekian (-^^-)

dari saia :

ke.PUTRAJAYA

salam . (^^) mulakan dengan senyuman

tadi aku baru tengokpic kat profile facebook . tetibe ternengok gmba time kat PJ dulu . time pegi seminar . ternengok keHAPPYan kami masa itu . perh! layan.layan ~

ni antara detik.detik manis kami di sana :

baru past abes seminar . seminar tentang GIS kalau tak silap aku . ngantok ~

maap . gmbar tak berapa jelas . tp, rapat kan kami :D

masing.masing hantu suka makan!

entry kali ni tak de idea nak tulis apa . so aku just tunjuk kan gambar2 je . tak pe kan .
ngee ~ nanti aku tulis lagi pasal kami di site oke ?

sekian (-^^-)

dari saia :

keluarga.PLANNER


salam . (^^) mulakan dengan senyuman .
ini cerita memang lebih mahal indah dan tak kan dapat kat JUSCO mana2. tentang keluarga planner .

JUNIOR + SENIOR PLANNER

Ni adalah antara keluarga planner yang ada . maap la, tak sempat nak mengedit . gambar banyak sangat laa . masing2 hantu suka begambar . tu yg penuh memori dengan gmbar diaorang je .

macam2 hal yang dah aku lalui dengan mereka2 ini . ada yang best, sakit hati! , seronok, sedih, ehhh kalau nak senaraikan segala jadah perasaan besama dengan mereka2 ini memang tak cukup entry ni .

tp, JANGAN RISAU sebab aku akan sentiasa update cerita pasal mereka2 ini . sebab mereka adalah FAMILY kedua aku . dan selamany akan jadi family aku . waaa, layan felling (-^^-)

sekian.

dari saia :

mulanya.DISINI



sudah lama aku tinggal ini blog. sudah bersawang2 . apa punya tuan laa .

ni jangan kata spider . gajah pon boleh sangkut .


macam2 cita aku nak kongsi . banyak hepi + tak hepi story yang aku lalui . however, bende2 mengarut nilah yang buat aku makin hepi + tak sabar2 nak tempuh kehidupan yang bakal berlalu lepas ni . aahhh , apalah yang akan jadi yer ? seminit lepas ni apa akan jadi haa ?


so, disinilah segala cerita akan bermula . . . 
enjoy!

dari saia :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...