senior.KAMI

salam . (^^) senyum!

dah lama tak update ini blog . aaaaa~ sangat.sangat rindukan ini blog . 
maap la yer . sekarang ni agak sibuk . 
banyak bende yang nak kena siap an . lagi pon dah nak dekat portfolio day . HUHUHU . minggu depan saja . banyak design yang ta di siap an . layout pon tunggang terbalik lagi . macamana mahu siap ini . aduuh .


tp, itu semua tidak penting . kenapa ? sebab aku mahu cerita pasal lain . pasal apa ? pasal senior . senior ? senior sapa ? sinior kami laa . dak planner . HAHAHA . dah mule nak merepek dah aku ni . maap .


tut! tut! kita mulakan story mory kita tentang senior planner . 
total senior planner yang ade just 26 orang . kalau aku ta salah kire laa . ooppss! salah . 24 . 9 lelaki dan yg lebih tu pompuan . HAHAH . malas nak mengire betul .



senior kami yang chomel.chomel


gamba atas ni , gamba baru . memenag fresh laa kate tak . tak basi lagi gamba ni . HEHEH . 1st senior yang aku kenal abg sufi . tu pon sebab abg sufi ni PRESIDEN kelab URP . jangan main.main u . presiden tau . HEHEHE . aku ngaku , abg sufi memg presiden yang best . HAHAH . aku ingat lagi , ramai gak dak seangkatan ngan aku ni yang minat dekat abg sufi . HIHIHIH . 



ni la abg sufi . PRESIDEN kami .


comel kan abg sufi . ^^ . oke , tutup cerita abg sufi . ni pasal senior laa . HEHEH . sambung semula story . aku mengaku sangat.sangat bahawasanya senior kami ni memang gempak gred A+ . HAAAA . jangan men.men tau . cemerlang tu . senior kami amat la akrab . ta renggang laa . seronok tengok dyorg . 



chomel kan . baik jer .



ta sure gambar taon bile . HEHEHE .



HEHEH . begurau pulak mereka . 


gamba atas ni ade abe Jo , abg ainall , abg zainol , abg zaki , ngan abg lukman . yang belakang tu tahu sape name , tapi ta nampak muka . kita abaikan jela . eh ! mana bole begitu . yang belakang tu kak tiela sama abg fizi . abg fizi tu naib presiden planner . abg.abg senior ni memng best laa . layan je otak junior yang tak berapa nak matang lagi ni . HEHEH . saya suka senior saya .





tengok gamba atas tu haa . seronok betol men laut . tu mesti tengah survey site . kos planner ni syok sebab dapat jalan macam.macam tempat . betol ta tipu . tapi, balek je site . MERANA . sebab kena buat keja . HAHAHA . jahat kami ni . pegi jalan nak , buat keja tak nak . tak baik tahu . HEHEHE .



abg fiez + abg sufi + abg akmal


HAAA . yang atas ni adalah abgsenior yang paling rapat ngan aku . agak laa . daripada ape yang aku tengok , dyorang ni memang laa rapat . cam sotong  ^o^  . abg akmal suka buat cam tu . HAHAHAA . aku tak tau laa nape mereka ni nampak rapat sangat . agak pelik sebab dyorg memang susah gila mahu renggang . bagus juga . nampak keakraban tu terjalin . PERRHH . ayat bahasa melayu sanskrit . HEHEHEH . maap .





HAAA . mereka lagi . tengah buat kueh . HIHIHI . kelaka rasenye bile denga dyorng buat kueh . aduuuhh . sakit perut ketawa . jahat tau junior ni . tak mau cam tu . maap . HEHEH . merepek ! 





ade laagi ! ni abg senior yang lain . penat mencari di facebook . HAHHAA . facebook saje yang jadi mangsa . maap . abg.abg senior yang spoting gred A+ . HUUUUU . meh sini aku intro kan mereka.mereka ini . dari kiri oke . abg luqman , abe Jo , abg fizi , abg zaki , abg ainall . HAAAA .  yang selalu jadi mangsa kiteorg adalah abe jo , abg zaki + abg ainall . tapi , abe jo laa yang selalu jadi mangsa sebab kiteorg install autoCAD dari dy . HEEE . mekasih abg senior ! :)





HEEEE . comel kan akak 2 orang ni . yang belah kiri tu kak comel , kak ara . ta payah laa nak terang nape name kak comel di panggil comel . kan . kan . kak ara ni gengster tau . tapi , chomel . HUHUHU . comel cam sotong ^o^ bak kata abg akmal kan . baik kan mereka . sempat webcam lagi tuh . tensyen wat keje studio laa kot .





HAAAA . aku suka gila time ni . time MPK kat restoren tupai.tupai . GEMPAK der ! kalau korang na tau , kos planner ni memang ta lari dari pegi jalan.jalan . studio . dan MAKAN ! HAHAHAH . kami semua memang hantu makan . mula dari senior sampai laa ke junior . HAHAHA . sampai lecture pon dah jadi hantu makan juga ~


emm , oke laa . sudah ta tau nak tulis apa lagi . apa.apa pun . sayang gila sama senior planner ! they are the best ever ! hope ade makan.makan lagi . HAHAHAA . makan je tau aku ni laa . 


see all of u soon ! HAHAHA . salam :) . papai (-^^-)


sotong ^o^



dari saia :

2 comments:

Anonymous said...

sangat suka ini post la
keep it up :)

ieman said...

:) tQ !

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...