sehari tunaikan HASRAT miss aliyaa buad kali terakhir .

salam ^^

hai readers . rinduu sama ini tuan belog ini taa ? sekarang ni aku agak sibuk dengan kerja studio . mungkin akan jarang meng-update belog aku yaang agak lemau ni .

so, kembali kepada tajuuk utama kita . entry ni ditujukan khas buad :

dan

apa hasrat miss aliya yang terakhir ni ? apa ? apa ?

sebenanyaa . miss aliya ni teringin sangat na pegi ke 
TAMAN TASIK SHAH ALAM

so, demi kasih seorang kawan kepada kawan nyaa . habes jee exam site planning, kami puun menapak laa ke sana . eksaited doee~ esok nyaa na balik rumah laa katakan .

mari ikuti pengembaraan kami ke sana !

biar gambar yang berceritaa ^^

masa ni kiteorang tengah tunggu abang teksi . na pegi LRT Damai .

ni masa tengah tunggu LRT . sempat lagi peposing .

ni laa benataang yang kami tunggu . ke KL Central .

ni tiket KTM kami kee SHAH ALAM ! pengembaraan bermulaa .

taraa ! memasing mukaa besinar je ann da masuk komuter . ni couch pompuan punyaa .

eheem ! eheem ! muka mintak penampoo duapolohtiga dass !

dah sampai sudaa ! cantek seyy . sumpaah ta tipuu .

tengok tuu . lelabi dan anak nyaa ! ada banyaak gilaa dalam tasik ni .

miss puteri lara menjadi kekanak kembali .

ini diaa miss aliyaa kitaa . senyum je dapat men buai .

yang ini sememangnyaa kekanak . pantang nampak mainan .

sambung jejalan sampai laa nampak gerai rojak ni . 

kenangan besama sebentar . muka klasik je an memasing .


nampak tak apa yang kami cuba tonjol-kan di situu . kami kan JAIS .


kat sini ada bot yang bole bawak kitaa jejalan kat tasik . nampak seronok !


menikmati rojak di hadapan tasik . best gilaa !

taraa ! memang laa rojak ni nampak ta senonoh sikit . tapi sedap woo ~


nampak tak kasih sayang yang cuba di-tonjol-kan di situu ? 

ni gambar miss puteri lara yang ambek ! cantik . i sukaa u ~

HEHE . JAIS berkuad kuasa kembali . nampak tak tuu ?

kami kawan . selamanya akan jadi kawan .

sangat suka gambar ini . mereka ada bakad jadi model kan ? HAHHA !

ceteka ceteka . siapakah ini ?

berehaat sebentar di tangga . [ tempat ni klasik gilaa derr~ ]

melalui bawah jambatann yang menyeramkaan 
[ most fav pic ]


kekanak riang ! [ itu laa sayaa ]


nampak tuu ! memang sah kekanak riang !


kami memang gilaa bila jumpa taman pemainan 


miss puteri lara naik lelabah !


aku puun na jugaak naik lelabah . 


besama di lelabah . mekasih miss aliyaa

sambung jejalan pusing tasik . sambil makan eskrim . best !


pastu jumpa dengan akak ni . kak bis KOT nama nyaa .


ni pemandangan dekat tasik tuu . tengok laa .


masa ni da berambus da dari tasik SA tuu . ni kat KTM shah alam .


ni laa tiket kami ! dari shah alam ke kl sentral


gamba gega . jalan lajuu . na ke monorail


tiket lagi . ni tiket monorail ke imbi . na pegi TS 


da sampai TS . lepak kat depan kedai hape ntah . nampak teddy besaa ni . comel !


pemandangan dekat 3rd floor times square .


gamba sengaja-na-jeles-kan-cik-alip



dekat luar . datang laa sini kalau na shopping . best jugaak . dating pun bole


masa ni tengah ondeway ke UTM . U sweet U ! tapi sesak gilaa .

seharian kiteorang jejalan . penat tuu jangan cakap laa . seronok sangat jalan sampai ta makan ! ade ke korang nampak aku letak gamba makanan kat entry ni [ kecuali eskrim ] ? tade kan ? 

HAA~ pecah rekod aku kelua ta makan . tape, diet . berat puun da betambah 2kg !

sesape yang na lepak sesama dekat taman tasik shah alam atau pun berjaya times square tuu , inform2 laa membe kat sini . bole kita lelapak sama kan ? bole laa korang tapau an aku biawak cokelat ke kan . HEE~

sekian . papai 

[ kenangan terakhir mungkin besama dia ]


dari saia :

2 comments:

cik najihah said...

singgah datang dari SB :)

| CiK TEHA said...

wee~ mekasih sebab menyinggah belog lemau ini . lain kali datang lee bebanyak lagi .

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...